Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
Vés al contingut
Inici
  • Inici
  • Actualitat
  • Cuina de mercat
  • Agenda

Formulari de cerca

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Vimeo
  • Pintrest
  • Youtube
  • rss

Conservar els sucs de les ostres

Actiu 25 ag., 2015 Per Cuina de mercat
Trucs i consells

Guardar les ostres amb el costat corb cap avall per evitar la pèrdua de sucs. Col·loqui-les en una safata, cobriu-les amb un drap amarat en aigua freda i guardi-les al frigorífic. Consumiu abans de 24h.

Afegeix un comentari

Més informació sobre els formats de text

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per identificar que sou una persona i no una màquina.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.

Filtre Cuina de mercat

  • arròs i cereals
  • aviram
  • begudes
  • bolets
  • carn
  • dolços
  • fruita
  • làctics
  • llegum
  • marisc
  • ous
  • pasta
  • peix
  • verdures

Dificultat

  • elaborada
  • fàcil

Divisió de la carta

  • aperitiu
  • còctels
  • postres
  • primer plat
  • salses
  • segon plat
Tuits de @MercatsBCN