Time Use Week 2022

cartell_time_use_week_2022
30/08/2022 - 10:06 h

La Time Use Week – Temps i (Des-)Igualtats és la trobada internacional en polítiques de temps.

Durant el pròxim mes d’octubre, entre els dies 24 i 28 d’octubre, se celebra a Barcelona la novena jornada anual internacional de la Time Use Week, l’acte dedicat a promoure les bones pràctiques i el coneixement en polítiques del temps. Durant l’esdeveniment, participen institucions polítiques, persones recercadores en l’àmbit, agents socials i ciutadania internacional.

El tema de la Time Use Week d’aquest any és el temps i les (des-)igualtats. Per aquest motiu, durant la jornada es mostraran dades sobre les desigualtats en els usos del temps actuals, els efectes que té en la salut, igualtat de les persones i la productivitat i sostenibilitat dels països i els centres de treball. També, s’analitzaran iniciatives i polítiques per combatre aquestes desigualtats  i garantir el dret al temps com un dret de ciutadania.

La Time Use Week 2022 fa un gir enfocat a la inclusivitat amb tot el territori i, per això, comptarà tant amb actes de perfil internacional com amb actes descentralitzats per tot el territori català.

Et pots inscriure a qualsevol esdeveniment de la jornada a través del següent enllaç.