Centre de Mediació de Barcelona

Centre de Mediació de Barcelona és una organització sense afany de lucre que neix per iniciativa d’un grup de persones que creuen en la mediació i la cultura de pau com una forma de transformar el món i fer una societat més justa i més cohesionada.

logotip de l'entitat

Mesures

Es disposa d’una bossa d’hores per a cada persona treballadora, de forma que es compensa amb temps les hores que es dediquen puntualment de més.
La documentació es prepara de forma prèvia les reunions de treball, de forma que es comparteixen documents al núvol i s’elaboren de forma conjunta.
 

Eix

Participen en diferents xarxes de la ciutat per promoure transformacions a la societat, com ara Capitalisme conscient, Centre mediació de dret privat de Catalunya, Cambra de comerç, Valkiria hub space o Barcelona TECH CITY. 

Eix

Es porten a terme tallers de gestió de conflictes a les organitzacions, en gran mesura causats per la qüestió horària, problemes de conciliació o sobrecàrrega de feina. Es tracta de buscar noves maneres per a reorganitzar-se i fomentar el diàleg i la cura en l’equip de treball.
 

Eix