Enginyeria Emser

Enginyeria Emser és una empresa amb àmplia experiència en telecomunicacions, enginyeria industrial i desenvolupament d'APPs i programari per a empreses.

logotip de l'entitat

Mesures

Existeix 1 hora de forquilla tant en l’entrada, entre les 8 i les 9h., com en la sortida,entre les 17 i les 18h., per al personal d’oficines, i entre les 7 i les 8h. i les 16 i les 17h. per al personal tècnic de camp. Es permet el  teletreball de forma lliure, sempre que la funció del lloc ho permeti i es doni resposta al servei (per al personal de camp, es permet realitzar les tasques de backoffice mitjançant teletreball). Pel personal tècnic, es porta a terme la planificació de les tasques en funció de la ubicació del seu habitatge, i s’emporten el vehicle de l’empresa per tal d’estalviar-se el desplaçament al lloc de treball.
Es porta a terme de forma quotidiana reunions virtuals, tant amb l’equip com amb clients i s’introduirà una eina col·laborativa per a compartir informació i comunicar-se.
Es disposa d’un sistema de gestió de Qualitat (ISO 9001) i s’estan modificant les planificacions amb criteris més realistes i amb una tasca de sensibilització per tal de respectar els terminis acordats.
 
 

Eix

L’empresa ha participat en un projecte de diagnòstic en relació a l’economia del bé comú amb l’Ajuntament de Barcelona, de forma que s’ha realitzat un balanç sobre la igualtat de gènere, participació, pràctiques mediambientals, etc. S’ha elaborat un codi ètic i un protocol per a la contractació de proveïdors amb criteris de responsabilitat social. Altres mesures relacionades són la contractació de personal en pràctiques ubicades al mateix barri on és el centre de treball, la targeta solidària de nadal (donació a Save the children), aportació al banc d’aliments o el traspàs dels fons de l’empresa a una IRSC (inversions socialment responsables). 

Eix