Fundació Serveis Socials Sant Pere Claver

La Fundació Serveis Socials Sant Pere Claver és una entitat amb compromís social, que forma part del Grup Sant Pere Claver. És una entitat sense afany de lucre creada gràcies a l’impuls i promoció de Sant Pere Claver - Fundació Sanitària, l’any 2011.

La seva missió és la de vetllar pel benestar i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o problemes de salut mental oferint diversos programes de suport i acompanyament a la seva pròpia llar, a la seva comunitat, o ajudant l’usuari al seu desenvolupament personal i, concretament, treballant a favor d’un major nivell d’autonomia i autorealització, com és el cas dels serveis residencials.

Actualment, està formada per més de 50 professionals multidisciplinars distribuïts en tres grans serveis, els quals inclouen diversos programes de serveis comunitaris i residencials. 

logotip de l'entitat

Mesures

L’horari marc per al personal de serveis centrals és de 7:45 h a 18 h i la gran majoria fa un horari intensiu, de 8 h a 16 h. Es regularitza la bossa d’hores anualment. Es dina en 30 minuts entre les 13 h i les 15 h, compactant la jornada i facilitant així l’avançament de la finalització de la jornada
A més a més de les mesures de conciliació existents, el Pla d’igualtat contempla un protocol contra l’assetjament, llenguatge inclusiu, formació en clau gènere...
Existeix un seguiment de les persones treballadores per objectius, amb indicadors, descripcions del lloc de treball i perfils competencials. Es fa formació en gestió del temps.
Es realitzen sessions de mindfulness, ioga...
 

Eix

La Fundació vetlla, mitjançant serveis comunitaris i residencials,  pel benestar i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o problemes de salut mental oferint diversos programes de suport i acompanyament a la seva pròpia llar, a la seva comunitat, o ajudant l’usuari al seu desenvolupament personal i, concretament, treballant a favor d’un major nivell d’autonomia i autorealització. 
Així mateix, atén les necessitats integrals de salut de persones en situació de vulnerabilitat, des del vincle emocional amb l’usuari, amb vocació comunitària i sense afany de lucre.
Per dur a terme aquests serveis, existeix un programa de voluntariat de suport als usuaris en situació de vulnerabilitat, amb una bossa de voluntàries i voluntaris, que complementen la tasca de les persones que s’hi dediquen de manera professional. 
 

Eix