TALLER "Les implicacions jurídiques del teletreball"
El passat 10 de desembre es va realitzar l'últim taller d'intercanvi de la Xarxa NUST d'aquest any
L'objectiu d'aquesta activitat va ser d'aprofundir en el coneixement sobre el marc jurídic del teletreball i posar en comú experiències, dubtes i solucions sobre els aspectes legals del treball a distància. El taller va comptar amb l'assistència de 17 persones de 13 empreses i entitats.
A la primera part l'Esther Sánchez, tècnica d'investigació Ciberesp-Agència de Salut Pública de Barcelona i Responsable del Projecte Pilot d'Implantació del Teletreball a la Generalitat de Catalunya (2010), va exposar els principals elements que incideixen des del punt de vista jurídic en la implantació del teletreball a les empreses: els perfils dels llocs de treball, el règim jurídic de la relació laboral, l'organització del treball, les implicacions tecnològiques i els mecanismes de seguiment.
Seguidament la Mònica Falqués, Tècnica de Desenvolupament de Persones i Agent d'Igualtat de la UOC i la Pilar Codina, Responsable de Diversitat de SGS, membres de la Xarxa NUST, van presentar les seves experiències pràctiques.
Després de les presentacions, les persones assistents van debatre sobre quins són els principals reptes i potencialitats en la implantació del treball en les empreses.