Les inscripcions per al Campus Olímpia s’obriran el 2 d’abril

Ja s’ha publicat l’oferta d’activitats per a la campanya de vacances “T’estiu molt”, que enguany posa a disposició de les famílies 360.200 places i 1.087 activitats d’estiu per a infants i joves d’entre 1 i 17 anys.

..
26/03/2024 - 13:05 h

La campanya de vacances d’estiu ‘T’estiu Molt’ és un programa municipal que cada any ofereix més d’un miler d’activitats educatives i engrescadores perquè els infants i adolescents de Barcelona d’1 a 17 anys gaudeixin del període de vacances.

D’entre totes les seves propostes, el Campus Olímpia, enfocat concretament a la pràctica d’activitat física, ofereix una àmplia gamma d’activitats esportives i formatives per a nens i joves amb l’objectiu de promoure una vida activa i saludable durant les vacances estivals.

El Campus Olímpia ofereix diverses activitats esportives adaptades a diferents edats i nivells d’experiència. Els i les usuàries podran practicar esports com futbol, bàsquet, atletisme, tennis, natació i molts més, en vàries instal·lacions esportives de la ciutat com piscines, pavellons esportius i altres espais.

A més de la pràctica esportiva, el Campus Olímpia busca fomentar valors com l’esforç, la superació, el treball en equip i l’empatia. Les activitats estan dissenyades perquè els nens, nenes i joves aprenguin noves habilitats i facin noves amistats.

Les inscripcions, que s’obriran el pròxim 2 d’abril, es podran fer a través de la pàgina web de la campanya ‘T’estiu Molt’.