• Obert el termini d’inscripcions per participar en l’Associa’t a la Festa 2018

  Les associacions i entitats de la ciutat ja poden presentar propostes lúdiques i comunitàries per formar part del programa d’activitats de la plaça de Catalunya durant la Mercè. Més informació

  http://ajuntament.barcelona.cat/acciocomunitaria/sites/default/files/associat-a-la-festa-inscripcions_0.png
 • Acció Comunitària a Barcelona

  Amb el temps hem après a veure'ns com a agents d'acció comunitària, fent xarxa, fent barri, fent entorn, creant vincles amb el barri, amb les entitats, els serveis, equipaments públics i amb les institucions més properes.

  http://img.youtube.com/vi/CZOWBvbymB4/0.jpg CZOWBvbymB4
 • Jornades Internacionals d'Acció Comunitària. Entrevista a Fernando García

  Fernando García, vinculat a la cultura comunitària i membre de l’espai mARTadero de Bolívia, un projecte de desenvolupament social a través de l’art i la cultura, parla sobre metodologies, objectius i punts clau a tenir en compte a l’hora de dissenyar accions comunitàries.

  http://img.youtube.com/vi/-pivMKGGFns/0.jpg -pivMKGGFns
 • Què són per a tu les energies comunitàries?

  Actors, tècnics, veïns, voluntaris i entitats que col.laboren en projectes d'acció comunitària, defineixen i ens apropen els conceptes bàsics de les energies comunitàries.

  http://img.youtube.com/vi/JnbqPqUd_Bo/0.jpg JnbqPqUd_Bo
 • Jornades Internacionals d’Acció Comunitària

  El passat 1 i 2 de març van tenir lloc unes jornades pensades per donar respostes col·lectives als reptes socials.

  http://ajuntament.barcelona.cat/acciocomunitaria/sites/default/files/ac2.png

Notícies

Alencop: una cooperativa inclusiva, sostenible i transformadora

dc., 04/25/2018 - 16:45h

Cooperativisme. La cooperativa Alencop, dedicada a la recollida a domicili de ferralla i d’electrodomèstics i un exemple de nova indústria, estrena seu al Bon Pastor.

Presentació de la campanya #AturemRumors

dc., 04/18/2018 - 13:11h

Més d'un centenar d'entitats ja s'han sumat al manifest #AturemRumors, des d'avui, 18 d'abril comença un any ple d'activitats per lluitar contra els estereotips i rumors

El casal de Ca l'Isidret s'obre al barri amb una festa popular

dv., 04/13/2018 - 09:09h

El dissabte 14 d'abril es durà a terme una jornada festiva per donar a conèixer el nou equipament al barri

Projectes destacats

Les Energies Comunitàries és un projecte impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i gestionat per la Cooperativa Etcèteres que pretén donar a conèixer, reconèixer i enfortir a la gran diversitat de projectes i agents comunitaris que volen fer de Barcelona una ciutat més justa i democràtica.

Associa't

Posar en marxa una campanya de comunicació col·laborativa. Fer-ho en un sol dia i amb entitats, col·lectius i plataformes de la ciutat de Barcelona. La trobada es va dir #HackaCOM i està emmarcada en el Viver de Comunicació de l’Associa’t, un espai d’empoderament d’associacions a partir d’una comunicació transformadora.

Casals de barri

Els casals de barri es defineixen i són, efectivament, espais de trobada i d’interrelació dels veïns i veïnes del barri, on es promouen valors democràtics, es fomenta el diàleg, la solidaritat, l’associacionisme i la col·laboració, tot pensant en el desenvolupament del barri i en la millora de la convivència.

#TJFormació Primavera 2018

Ja és primavera a Torre Jussana. Estrenem un nou trimestre formatiu amb 15 propostes gratuïtes i especialitzades, pensades per ajudar a les associacions a millorar el seu funcionament.