• Acció Comunitària a Barcelona

  Amb el temps hem après a veure'ns com a agents d'acció comunitària, fent xarxa, fent barri, fent entorn, creant vincles amb el barri, amb les entitats, els serveis, equipaments públics i amb les institucions més properes.

  http://img.youtube.com/vi/CZOWBvbymB4/0.jpg CZOWBvbymB4
 • Què són per a tu les energies comunitàries?

  Actors, tècnics, veïns, voluntaris i entitats que col.laboren en projectes d'acció comunitària, defineixen i ens apropen els conceptes bàsics de les energies comunitàries.

  http://img.youtube.com/vi/JnbqPqUd_Bo/0.jpg JnbqPqUd_Bo
 • Jornades Internacionals d’Acció Comunitària

  El passat 1 i 2 de març van tenir lloc unes jornades pensades per donar respostes col·lectives als reptes socials.

  http://ajuntament.barcelona.cat/acciocomunitaria/sites/default/files/ac2.png

Notícies

El casal de Ca l'Isidret s'obre al barri amb una festa popular

dv., 04/13/2018 - 09:09h

El dissabte 14 d'abril es durà a terme una jornada festiva per donar a conèixer el nou equipament al barri

Un casal sostenible i participatiu per a la Trinitat Nova

ds., 04/07/2018 - 19:10h

Cultura i lleure. La Trinitat Nova estrena un equipament sostenible que dinamitzarà el teixit veïnal amb activitats socioculturals i acollirà les iniciatives de les associacions del barri.

Sant Andreu estrena el servei d'interculturalitat

dj., 04/05/2018 - 13:43h

Societat. La iniciativa vol incorporar la diversitat cultural a tots els àmbits de la vida comunitària dels barris del Districte per generar espais de reconeixement i diàleg.

Projectes destacats

Les Energies Comunitàries és un projecte impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i gestionat per la Cooperativa Etcèteres que pretén donar a conèixer, reconèixer i enfortir a la gran diversitat de projectes i agents comunitaris que volen fer de Barcelona una ciutat més justa i democràtica.

Associa't

Posar en marxa una campanya de comunicació col·laborativa. Fer-ho en un sol dia i amb entitats, col·lectius i plataformes de la ciutat de Barcelona. La trobada es va dir #HackaCOM i està emmarcada en el Viver de Comunicació de l’Associa’t, un espai d’empoderament d’associacions a partir d’una comunicació transformadora.

Casals de barri

Els casals de barri es defineixen i són, efectivament, espais de trobada i d’interrelació dels veïns i veïnes del barri, on es promouen valors democràtics, es fomenta el diàleg, la solidaritat, l’associacionisme i la col·laboració, tot pensant en el desenvolupament del barri i en la millora de la convivència.

#TJFormació Primavera 2018

Ja és primavera a Torre Jussana. Estrenem un nou trimestre formatiu amb 15 propostes gratuïtes i especialitzades, pensades per ajudar a les associacions a millorar el seu funcionament.