Fem sentir el valor del teixit associatiu de Barcelona

L’Associa’t està adreçat al gran i divers teixit associatiu de la ciutat, des de les mateixes associacions i fundacions fins als espais comunitaris, les plataformes ciutadanes i els moviments socials que fan de Barcelona una ciutat més justa i democràtica. Els objectius del projecte són contribuir a l'enfortiment dels projectes comunitaris i associatius, i donar visibilitat a la important tasca d’aquests ecosistemes comunitaris. A l'Associa't generem espais de trobada i aprenentatge mutu, treballem per activar sinergies, i impulsem iniciatives de comunicació i governança compartides. L'Associa’t promou els principis del Codi ètic de les associacions de Barcelona i hi està adherit.

Construïm juntes la ciutat que volem a través de la plataforma encomunitat.decidim.barcelona

Participa-hi!

Notícies

La Festa de l’Associa’t 2021: Què proposem per a l’edició d’aquest any?

14/05/2021 - 08:27 h

Cultura comunitària. El programa combinarà la ràdio associativa i activitats presencials en tres equipaments de la ciutat.

‘Les coses bones de la vida’. Capítol 5: “L'alegria”

06/02/2020 - 11:26 h

Festa comunitària. El capítol final de la sèrie mostra l'organització comunitària del Carnaval de les Roquetes, al districte de Nou Barris.

Participació dels plans comunitaris a les ràdios comunitàries de l’Associa’t

10/10/2019 - 14:10 h

Acció comunitària. Les ràdios comunitàries presents a l'Associa't 2019 entrevisten a diferents representants dels Plans de Desenvolupament Comunitari per conèixer aquesta metodologia per generar projectes compartits

Un Associa’t a la Festa més viu, dinàmic i participatiu

30/07/2019 - 11:15 h

Acció comunitària. L'Associa't a la Festa ens apropa a la riquesa, la diversitat i la vitalitat del teixit associatiu de Barcelona durant les festes de La Mercè.