VI Trobada d'Energies Comunitàries
Del 21 al 30 de març de 2019
A Baró de Viver, La Trinitat Vella i El Bon Pastor

 

Aquest 2019 la VI Trobada d'Energies Comunitàries s'ha dut a terme als barris que conformen la franja Besòs de Sant Andreu, a El Bon Pastor, Baró de Viver i La Trinitat Vella, del 21 al 30 de març. El tema central ha estat el paper dels equipaments de proximitat com a motor de l’acció comunitària, des de l’educació i la cultura, contra l’exclusió i per la cohesió social de la societat diversa.

S'ha treballat des dels eixos del debat públic i metodològic sobre temàtiques d'interès per a les entitats, projectes i professionals comunitàries, l'administració i el territori. La metodologia és la coproducció per generar coneixement, les xarxes per reconèixer i sumar projectes i xarxes comunitàries a la ciutat i activitats per proporcionar espais de trobada i visibilització. Podeu seguir la VI Trobada d'Energies a les xarxes amb el HT #EnergiesFranjaBesòs.

A qui va dirigida?

El programa de la VI Trobada d’Energies Comunitàries està obert a tota la ciutadania, organitzada i no organitzada, així com a entitats i serveis públics interessats en conèixer la vida comunitària que es mou a la ciutat de Barcelona i formar-ne part.

 

Descarrega't el programa

Veure el vídeo resum

Galeria d'imatges

Programació