En aquest apartat trobareu totes les jornades sobre acció comunitària que hem organitzat des de l'Ajuntament

Salut comunitària en moviment

Jornada del cicle #RespostaComunitària

2 de desembre 2021

Trobada presencial i virtual per reflexionar sobre la intervenció comunitària en l’àmbit de la salut mitjançant l’activitat física, i de com pot ser una eina de gran valor per assolir beneficis sobre la salut col·lectiva als diferents barris i comunitats.

Repensem l'espai públic

Jornada del cicle #RespostaComunitària

7 de juliol de 2021

En aquesta nova etapa tenim l’oportunitat de repensar l’espai públic, i fer-ho de manera inclusiva i comunitària, tenint en compte l’impacte que aquest genera en les dinàmiques socials i econòmiques dels barris de la ciutat.

#RespostaComunitària davant la covid-19.

Noves formes d'organització i innovació social

28 d'abril de 2021

La trobada virtual La resposta comunitària davant la covid-19. Noves formes d’organització i innovació social va obrir un espai de debat i reflexió per fer valdre, ordenar, compartir i enxarxar l’organització comunitària d’entitats, associacions, col·lectius i ciutadania no organitzada davant la crisi de la covid-19.

Jornades Internacionals d’Acció Comunitària

Respostes col·lectives als reptes socials
1 i 2 de març de 2018

Unes jornades organitzades conjuntament pel Servei d'Acció Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona i l’Escola de l’IGOP amb l'objectiu de donar respostes col·lectives als reptes socials

download.png

Media Folder: 

II Jornada d'Acció Comunitària a Barcelona 2016

Un projecte col·lectiu, construït col·lectivament

29 de novembre de 2017

En aquesta II Jornada d'Acció Comunitària que va tenir lloc el 29 de novembre de 2017 a l'Ateneu l'Harmonia de Barcelona es va presentar el marc estratègic del Servei d'Acció Comunitària i es van posar en comú diverses experiències de projectes comunitaris de diferents sectors que s'estan duent a terme a Barcelona.

jornada02.png

Media Folder: 

I Jornada d'Acció Comunitària a Barcelona 2015

Acció Comunitària: instrument de construcció col·lectiva
20 de noviembre de 2015

La I Jornada d'Acció Comunitària va tenir lloc el 20 de novembre de 2015, al Disseny Hub Barcelona. L'objectiu d'aquesta jornada va ser posar en comú projectes d'Acció Comunitària que s'estaven duent a terme en diferents barris i àrees de Barcelona per millorar la qualitat de vida de les persones i va convidar a la reflexió sobre aspectes metodològics i d'anàlisi de la intervenció el territori.

jornada01.png

Media Folder: