La Festa de l'Associa't

Barcelona és un món d'associacions i col·lectius molt divers. El teixit associatiu de la ciutat és la força transformadora de moltes persones que des de tots els barris treballen dia rere dia per fer de Barcelona una ciutat millor, més justa i humana, i en la qual els valors de l'associacionisme es facin presents.  

La Festa de l'Associa't ens apropa a la riquesa, la diversitat i la vitalitat d'aquest teixit durant les festes de la Mercè.  

És un projecte del qual ja s’han fet quatre edicions i es coprodueix des de la Direcció de Serveis d'Acció Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona, juntament amb totes les entitats participants, que són les que autogestionen les activitats del programa de l’Associa’t; també hi col·labora l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i altres departaments municipals.  

La Festa 2020

Tot i la complexa situació i les dificultats vinculades a la crisi sanitària de la covid-19, l'Ajuntament i les entitats ens vam comprometre a construir una alternativa a la festa que ens permetés visibilitzar la tasca del moviment associatiu i que fes difusió dels valors que emanen d'aquest ampli ventall d'entitats que donen vida i transformen la ciutat de Barcelona.

D'aquesta manera, l'"Associa't" planteja, en el marc de les festes de la Mercè 2020, una sèrie d'accions associatives, de comunicació i sensibilització:

Associa't, et canvia la vida!

Ràdio ASSOCIA'T

Les ràdios associatives continuaran desplegant a les ones la seva energia comunitària amb programes especials de dues hores, en què s’entrevistaran entitats, protagonistes dels projectes associatius, i es connectarà en directe amb espais singulars de les festes de la ciutat.

No us perdeu les propostes de 7 de Ràdio, BocaRàdio, Gran Via Ràdio, Ona de Sants, Ràdio Actius del Poble-Sec, Ràdio Ateneu del Clot, Ràdio Ciutat Vella, Ràdio Nikosia i Ràdio Trinijove.

 

Les entitats proposen. L'Off Associa't

La força de les entitats es transforma, però està intacta. Des de l’“Associa’t” enguany no podem coorganitzar, però sí donar visibilitat a les entitats que fan activitats autogestionades durant aquestes dates festives:

 

Del 18 al 24 de setembre

22 de setembre

Del 24 al 27 de setembre

24 de setembre

25 de setembre

26 de setembre

27 de setembre

29 de setembre

Històric d’edicions