Àrea infantil

L'àrea infantil està situada a la primera planta de la biblioteca i és un espai adreçat als infants i els joves fins als 14 anys, però també als pares, educadors, mestres i professionals.

La sala està organitzada en diferents seccions:

Racó de Pares i Mares

Hi ha informació al voltant del món de l'infant amb documents agrupats per diverses temàtiques d'interès útil per a pares, mares, educadors i professionals de la infància. Tots els documents porten un pictograma per identificar la secció, segons la matèria: aprenentatge, emocions, alimentació, embaràs…

Llibres d'imaginació

-Espai de Petits Lectors (PL) (menuts de 0 a 4 anys). Per a aquests petits tafaners que encara no saben llegir, la lectura és mirar i escoltar. Els llibres estan ordenats en bucs d'acord amb una classificació que els agrupa per temes amb un pictograma o dibuix identificatiu.

-Contes classificats per edats amb gomets de color:

Llibres de coneixements: enciclopèdies, diccionaris que us ajudaran a fer els deures de l'escola i a resoldre qualsevol dubte.

Còmics manga: amb els vostres personatges favorits, com ara Naruto, Yaiba i Capitán Tsubasa o còmics clàssics com ara Mortadelo i Filemón, Tintin, Astèrix i Obèlix, Massagran i Ot, el bruixot.

Revistes: Cucafera , ¡Dibus! o Cavall Fort .

Cinema infantil: Bob Esponja , Cars 2 o Copito de Nieve .

DVD de coneixements: Planeta Hoobs i molts més.

Música: trobareu música per als nens adaptada com ara La Bohème o les últimes novetats, com ara Macedònia o Queen , i també bandes sonores com Madagascar 2 .

Jocs educatius en CD-ROM com Pipo , El Peix irisat o Escola de fantasia .

Cal destacar el fons especial de llibres sobre l'automobilisme i la mobilitat sostenible amb títols com ara Cotxes i camions , El taxi d'en Genís i molts més.

Noves tecnologies

La sala disposa de tres ordinadors amb connexió a internet amb sessions de mitja hora per navegar per la xarxa, fer treballs i imprimir documents. La biblioteca us recomana una sèrie de webs per jugar, aprendre, dibuixar i passar-vos-ho d'allò més bé.

Per ajudar-vos en les vostres cerques teniu el portal Gènius. Una eina molt interessant per poder fer consultes a través del catàleg dels llibres que tenim a la biblioteca, per conèixer les novetats i les recomanacions, fer tràmits i trobar informació per als pares i per a les escoles i també jocs amb les millors webs per jugar.

Activitats

Durant tot l'any podeu gaudir de moltes activitats destinades a edats diferents com ara tallers, narració de contes, jocs... Trobareu tota la informació sobre les activitats programades a Lletra Petita.

Biblioteca i escola

La Biblioteca Francesc Candel, juntament amb la resta de biblioteques del districte i en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics de Sants-Montjuïc, ofereix el projecte de la Bibliomaleta a les escoles, entre altres serveis .