Espai Multimèdia

La biblioteca disposa d'un espai multimèdia a la primera planta equipat amb onze ordinadors que podeu reservar prèviament. Per poder fer-ho caldrà tenir el carnet de la biblioteca, ja que el número i el PIN serviran com a validació per entrar a la xarxa.

Els ordinadors de la sala multimèdia estan habilitats per connectar-se a internet i tenen incorporats programes de tractament d'imatges, gestió de pàgines web, ofimàtica i arxius multimèdia, entre altres. Aquest espai també disposa d'un escàner a l'ordinador número 11 i una impressora d'autoservei. Per tal de poder imprimir haureu de carregar el vostre carnet amb crèdit des de l'ordinador moneder.

A l'Espai Multimèdia s'ofereix un servei d'assessorament en l'ús de les tecnologies de la informació on s'atenen les consultes relacionades amb la recerca d'informació a internet, el correu electrònic, l'elaboració de documents escrits, els fulls de càlcul, el retoc d'imatges, etcètera.

L'aula també disposa de materials especials per adaptar els ordinadors per als usuaris amb discapacitat. Només cal sol·licitar-ho amb antelació.