Espai Multimèdia

La biblioteca disposa d'un espai multimèdia a la primera planta equipat amb onze ordinadors que podeu reservar prèviament. Per poder fer-ho caldrà tenir el carnet de la biblioteca, ja que el número i el PIN serviran com a validació per entrar a la xarxa.

Els ordinadors de la sala multimèdia estan habilitats per connectar-se a internet i tenen incorporats programes de tractament d'imatges, gestió de pàgines web, ofimàtica i arxius multimèdia, entre altres. Aquest espai també disposa d'un escàner a l'ordinador número 11 i una impressora d'autoservei. Per tal de poder imprimir haureu de carregar el vostre carnet amb crèdit des de l'ordinador moneder.

A l'Espai Multimèdia s'ofereix un servei d'assessorament en l'ús de les tecnologies de la informació on s'atenen les consultes relacionades amb la recerca d'informació a internet, el correu electrònic, l'elaboració de documents escrits, els fulls de càlcul, el retoc d'imatges, etcètera.

Aquest servei s'ofereix  de gener a juny i d’octubre a desembre, dilluns i dimecres de 17 a 20 h.

L'aula també disposa de materials especials per adaptar els ordinadors per als usuaris amb discapacitat. Només cal sol·licitar-ho amb antelació.