L'Aparador

Si voleu estar a l'última, no dubteu a visitar L'Aparador. Hi descobrireu documents que us ajudaran a conèixer i entendre les noves tendències d'arreu del món. Llibres d'importació, documentals, revistes de moda, d'skate o d'il·lustració.

A més, hi trobareu exposicions temporals per saber tot el que es mou a la ciutat, temes d'actualitat i moltes coses més per saber tot el que passa.

Aquest fons està diferenciat de la resta i es troba a l’Espai Jove de la segona planta de la Biblioteca. Podeu trobar tot allò que heu de conèixer per entendre les tendències o saber com es van iniciar, o simplement per fer una ullada a documents icònics del pensament.

Podeu conèixer què és el videoart, quins grafits podeu trobar a la vostra ciutat i també pin-ups, comic-books, fanzines, la millor il·lustració, els estils de vida com el Body cult (pírcings i tatuatges), tribus urbanes, skate... A més, hi trobareu un racó de "do it yourself", perquè pugueu fer-vos les vostres pròpies creacions i reciclar. El disseny amb totes les formes possibles: disseny de moda, d'interiors i, per descomptat, disseny industrial i gràfic.

I no oblideu fer una ullada a la nostra selecció de revistes: Jot DownJuxtapozNeo2, Trasher magazine, Visual i Yorokobu.

Aparador