L'Aparador

Si voleu estar a l'última, no dubteu a visitar L'Aparador. Hi descobrireu documents que us ajudaran a conèixer i entendre les noves tendències d'arreu del món. Llibres d'importació, documentals, revistes de moda, d'skate o d'il·lustració.

A més, hi trobareu exposicions temporals per saber tot el que es mou a la ciutat, temes d'actualitat, agenda d'actes i moltes, moltes coses més per ser tot un modern.

Aquest fons està diferenciat de la resta i el trobareu sota quatre línies temàtiques:

Els bàsics
Els essencials. Hi trobareu tot allò que heu de conèixer per entendre les tendències o saber com es van iniciar, o simplement per fer una ullada a documents icònics del pensament. Convertiu-vos en tot un cercatendències.

Les arts
Quines novetats hi ha en el món de la música, el cinema, el videoart? Quins grafits podeu trobar a la vostra ciutat? I també pin-ups, comic-books, la millor il·lustració i un racó amb la literatura més irreverent i actual, amb títols com ara El viaje íntimo de la locura, Técnicas de masturbación entre Batman y Robin, El hombre ventilador o les millors novel·les de Nick Cave, entre altres.

Els estils de vida
Body cult (pírcings i tatuatges), tribus urbanes, moviments socials, viatges, slow food, skate... A més, hi trobareu un racó de "do it yourself", perquè pugueu fer-vos les vostres pròpies creacions i reciclar.

El disseny
Aquí trobareu totes les formes de disseny possibles: disseny de moda, de tatuatges, d'interiors i, per descomptat, disseny industrial i gràfic.

I no oblideu fer una ullada a la nostra selecció de revistes: Juxtapoz, Wallpaper, Neo2...

Aparador