Àrea infantil

Aquesta és l'àrea de la biblioteca adreçada principalment al públic infantil dels 0 fins als 13 anys i a les seves famílies.

Trobareu un espai acollidor i familiar on podreu gaudir d'una col·lecció infantil molt variada i atractiva, tant de caràcter lúdic com educatiu. Aquí teniu al vostre abast tot un món de documents en formats diversos. Destaquen en el nostre fons les col·leccions següents:

Petits Lectors

Espai dins l'àrea per a infants i famílies destinat als més petits ( de 0 a 4 anys). Amb llibres de totes mides, colors i textures; àlbums il·lustrats, llibres de lletra de pal i lletra lligada per reforçar l'hàbit de lectura, llibres de primers coneixements, contes clàssics, etcètera. Si voleu saber més sobre aquesta secció consulteu la nostra guia de l'espai Petits Lectors.

Multiculturalisme

Amb motiu de l'Any del Diàleg Intercultural 2007, que coincideix amb l'any d'inauguració de la nostra biblioteca, es crea un centre d'interès de multiculturalisme. Es recullen tant llibres de ficció com de coneixements de temàtiques relacionades amb el folklore (contes i llegendes) i els diversos estils de vida (costums i entorns) arreu del món.

El Racó de Pares i Mares

Aquest centre d'interès està adreçat a pares, mares i educadors. Abraça diverses temàtiques que van des dels primers dies del nadó fins a l'adolescència, així com llibres d'estimulació de l'aprenentatge dels infants, necessitats educatives especials, els nous models de família i activitats de lleure per compartir amb la família.

En aquesta secció també podeu trobar diverses guies amb pautes del desenvolupament de la lectura per franges d'edat ( per a nens de 4 a 6 anys, dels 7 fins als 10 anys i dels 10 als 12 anys) o guies sobre temàtiques diverses, així com dossiers informatius sobre projectes tan interessants com el de Nascuts per llegir.

Animeu-vos a venir i no dubteu a demanar assessorament al personal de la biblioteca.

Entreu al catàleg Genius i descobriu jocs, webs per aprendre i recomanacions de lectura, cinema i música.

A l'àrea per a infants i famílies també es pot navegar per internet, veure una pel·lícula o escoltar música.

Cada mes s'ofereix una gran varietat d' activitats Infantils per a totes les edats i gustos per gaudir en família!

La biblioteca es posa al servei de les escoles del barri i organitza visites guiades. Consulteu el catàleg de les visites escolars organitzades per la biblioteca.

No deixeu que us ho expliquin, veniu i viviu l'experiència en persona! La nostra mascota, en Safito, us donarà la benvinguda.

Enllaços relacionats: