Taller 'Sopar amb Pellegrino Artusi: el primer llibre de receptes italià' *NOU*

Translator of google :

La scienza in cucina e l'arte di mangiar bene és el primer receptari italià; publicat l’any 1891 i escrit per Pellegrino Artusi, que va ser un gran apassionat de la cuina i la literatura. Amb aquest llibre va tenir el mèrit de recopilar receptes de tota Itàlia, donant visibilitat a un enorme mosaic de tradicions regionals. Descobrirem les característiques d’aquest receptari que va ser un punt d’inflexió a la història de la gastronomia italiana, i prepararem un plat seguint la recepta original: Tagliatelle verds d’espinacs amb un ragú tradicional a la bolonyesa. T’esperem per preparar un plat autènticament tradicional!

(*Activitat amb suplement).

Professora: Sara Sandrino

Schedule

Centre Cívic Urgell

Address:
Carrer del Comte d'Urgell, 145
District:
Eixample
Neighborhood:
la Nova Esquerra de l'Eixample
City:
Barcelona