'Ciència en família. Nutrició, proteïnes, greixos, sucres i vitamines'
Traductor de
:

Tarea programada
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dimecres |
a les 17.30 h |
Entrada Gratuïta |
Cal inscripció prèvia L'infant ha d'anar acompanyat d'un adult |
A càrrec de Carme Zaragoza Domenech i Josep M. Fernández Novell, ajudats de Zoe Fernández Espí.
Començarem per saber que és la nutrició i l’alimentació. Per què hem de menjar? Què hem de menjar? Si es creu oportú es pot parlar d’algunes malalties relacionades amb l’alimentació, la diabetis, les intoleràncies i les al·lèrgies.
Al “laboratori” veurem els tres estats, sòlid, líquid i gasós i com podem passar d’un a l’altre. Si és adient pels assistents es podria experimentar amb neu carbònica.. Organitza el Col·legi Oficial de Químics de Catalunya (COQC)