Inscripcions obertes per a la 4a edició del programa Reimaginem

Ja estan disponibles les inscripcions per a la nova edició del programa Reimaginem, que ajuda a transformar i fomentar la resiliència de les empreses i entitats amb pràctiques i valors de l’ESS. El termini de sol·licitud finalitza el 4 d'octubre.

16/09/2024 - 20:40 h - Empresa Ajuntament de Barcelona

El programa Reimaginem us ajuda a transformar i fomentar la resiliència a les empreses i entitats amb pràctiques i valors de l’Economia Social i Solidària, o que estiguin en procés d’incorporar-los, i vulguin tenir un impacte positiu ambiental, social, i de bon govern (ASG). La 4a edició comptarà amb 14 iniciatives participants i és executada per Tandem Social SCCL.

Qui pot participar?

El programa, que començarà el pròxim 24 d’octubre, està pensat per a organitzacions amb un model de negoci consolidat i un repte identificat en àmbits com el disseny de productes i serveis, l’organització interna o la comercialització. També es requereix un equip amb capacitat de lideratge i innovació, i amb interès per incorporar elements de l’ESS o l’impacte ASG.

Itineraris adaptats

Les entitats podran escollir entre tres itineraris pràctics: disseny de productes i serveis, organització interna i comercialització. Cada itinerari inclou metodologies innovadores, amb la digitalització com a element central.

Fases del programa

El Reimaginem es divideix en tres fases: Orientar (identificació de reptes i oportunitats), Explorar (anàlisi i desenvolupament de solucions) i Prototipar (construcció de prototips). Les activitats inclouen consultories especialitzades, accions formatives i sessions d’intercanvi amb organitzacions referents.

No deixis passar aquesta oportunitat per transformar la teva organització i sumar-te a un model de creixement amb impacte positiu.

Inscriu-t’hi!