09/05/23 - FMCat a l'Ajuntament de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona acull el FMCat del mes de maig; un espai d’intercanvi de coneixement en la gestió del cicle de vida dels edificis.

..
02/11/2023 - 18:14 h

Amb l’objectiu d’impulsar la col·laboració i la coordinació institucional de manera trimestral diversos especialistes es reuneixen per crear un espai d’intercanvi de coneixement en la gestió del cicle de vida dels edificis, el FMCat.

El grup FMcat és una xarxa informal de professionals de diferents administracions públiques de Catalunya en el qual es comparteix informació i es creen grups de treball relacionats amb la gestió dels edificis i els seus serveis associats (Facility Management).

La sessió del mes de Maig va tenir lloc a la Sala Lluis Companys de l’Ajuntament de Barcelona. En aquesta reunió es van tractar temes diversos com la participació en el Congrés Internacional d’Arquitectura del 2026, el desenvolupament de les iniciatives en el marc del PIREP (Next Generation) i de les properes activitats relacionades amb el Facility Management.

Una vegada finalitzada la reunió, es va fer una visita guiada a la Planta Noble de l’Edifici Vell de l’Ajuntament, on es van recórrer les diverses sales.