Alinghi Red Bull Racing obre les portes el 13 de juliol amb una FanZone al Port Vell de Barcelona

..
12/07/2024 - 13:00 h - Esports Ajuntament de Barcelona

Alinghi Red Bull Racing obre les portes de la seva innovadora FanZone al Port Vell de Barcelona, a partir del 13 de juliol de 2024. Situada al primer pis de la base de l’equip, aquesta FanZone ofereix una experiència interactiva dissenyada per apropar els aficionats a l’emocionant món de la vela de la Copa Amèrica. 

La FanZone presentarà una varietat d’exhibicions i elements interactius que captivaran l’atenció de tots els públics. Entre les atraccions destacades s’inclouen: 

  • Simulador de Navegació d’Alta Tecnologia: Permetrà als visitants experimentar la navegació d’alt rendiment, emulant les condicions desafiants que enfronta l’equip. 
  • Vídeos Exclusius i Photo Booth: Oportunitats per gaudir de vídeos emocionants de l’equip en acció i capturar moments especials en un photo booth interactiu. 
  • Botiga Oficial de l’Equip: On els entusiastes de la vela podran explorar i adquirir la col·lecció completa d’articles oficials d’Alinghi Red Bull Racing, així com provar-se la indumentària de l’equip. 

Aquesta jornada de portes obertes, d’accés gratuït, ofereix als visitants l’oportunitat única d’explorar les instal·lacions de l’equip i presenciar de prop els preparatius per a la pròxima 37a Copa Amèrica. A més de gaudir de la FanZone, els assistents podran admirar l’embarcació d’entrenament BoatZero, exposada a la plaça de l’Odissea. 

Durant l’obertura i en dies successius, els visitants també tindran l’oportunitat d’interactuar amb els membres destacats de l’equip, des de la talentosa tripulació fins als creatius dissenyadors que donen forma a la innovació d’Alinghi Red Bull Racing. A més, s’esperen aparicions especials d’atletes patrocinats per Red Bull, que afegiran un toc addicional d’emoció a l’esdeveniment. 

Per a aquells que busquen una experiència encara més enriquidora, hi haurà oportunitats exclusives per guanyar premis únics i sorpreses emocionants. 

L’obertura de la FanZone representa una fita significativa per a Alinghi Red Bull Racing i una oportunitat imperdible per a tots els entusiastes de la vela i l’esport en general. Visiteu el Port Vell de Barcelona i ajunteu-vos a nosaltres per celebrar la passió i l’excel·lència de la vela de la Copa Amèrica.