Aquest estiu descobreix Pedralbes-Sarrià i la façana litoral amb el Barnatresc

Totes dues caminades mantindran els dos formats adaptats a la situació sanitària actual.

El cicle de Caminades Barnatresc no s’atura aquest estiu. Així, durant els mesos de juliol i agost, hi ha programades dues caminades més que permetran els i les participants seguir coneixent Barcelona. La primera caminada tindrà lloc pel districte de Sarrià-Sant Gervasi, i la segona transcorrerà per la façana litoral de la ciutat. Igual que les anteriors caminades del cicle celebrades enguany, aquestes noves caminades també comptaran amb els dos formats adaptats a la situació sanitària actual: caminada senyalitzada i caminada virtual.

 

Caminada a Pedralbes-Sarrià

El cap de setmana del 3 i 4 de juliol, arribarà a la ciutat la caminada Barnatresc de Pedralbes-Sarrià. Durant aquests dos primers dies, es podrà gaudir de la caminada senyalitzada, amb inici i final a l’Avinguda Diagonal (Zona Universitària). Aquest format comptarà amb un recorregut marcat pels habituals indicadors de les caminades Barnatresc, sense serveis, i es podrà fer tantes vegades com es desitgi durant el cap de setmana.

Per altra banda, a partir del 5 de juliol i fins al 18 de juliol, tothom qui ho vulgui podrà gaudir de la caminada virtual. Aquesta, es realitzarà sense senyalització física i se’n podrà seguir el recorregut a través de l’aplicació mòbil Barnatresc. A més, puntuarà per a l’obtenció de pins, guardó amb el qual es premia la fidelitat dels/les caminants a final d’any.

Lloc de sortida i arribada: Avinguda Diagonal (Escola Universitària d’Estudis Empresarials) (Metro L3 Zona Universitària).

Distància aproximada: 10,5 km.

Durada aproximada: 3.30 h.

Desnivells: 140 metres de pujada i de baixada.

Itinerari: Av. Diagonal (1), c. Alfambra, c. Jordi Girona, Universitat Politècnica de Catalunya (2), Pavellons de la Torre Güell (3), av. Pedralbes, c. Bosch i Gimpera, c. Cardenal Vives i Tutó, c. Fontcoberta, ptge. Senillosa, pl. Artós, c. Vergós, pl. Orient, Via Augusta, ronda General Mitre, Col·legi Teresianes (4), c. Ganduxer, jardins Roig i Raventós, c. Vilana, pg. Bonanova, pl. Bonanova, Santa Maria de la Bonanova (5), pg. Sant Gervasi, pl. John F. Kennedy, La Rotonda (6), av. del Tibidabo, c. Bosch i Alsina, c. Newton, Cosmocaixa (7), torre de Bellesguard (8), c. Benedetti, c. General Vives, c. Can Caralleu, c. Montevideo, parc de l’Oreneta (9), monestir de Pedralbes (10), pl. del Monestir, av. Pearson, c. Miret i Sans, c. Moneders, av. Esplugues, parc de Cervantes (11) i av. Diagonal – Zona Universitària (12).

 

Caminada per la façana litoral

La caminada Barnatresc per la façana litoral tindrà lloc a finals de juliol i  principis d’agost. La caminada senyalitzada es realitzarà el cap de setmana del 24 i 25 de juliol i, igual que les anteriors caminades, també se’n podrà seguir el recorregut mitjançant les senyalitzacions habituals però sense serveis.

A continuació, es realitzarà la caminada virtual, que començarà el dilluns 26 de juliol i finalitzarà el diumenge 8 d’agost. Tothom qui la vulgui fer en podrà seguir el recorregut mitjançant l’aplicació mòbil Barnatresc. A més, com en les caminades anteriors, també puntuarà per a l’obtenció de pins.

Lloc de sortida: Avinguda Paral·lel (estàtua Raquel Meller) (Metro L2 i L3 Paral·lel).

Lloc d’arribada: Plaça de Llevant, tramvia T4 i metro L4 Maresme/Fòrum.

Distància: 10,0 km aproximadament.

Durada aproximada: 3.00 h.

Desnivells: inapreciables.

Itinerari: Av. Paral·lel (1), pl. Drassanes, pg. Josep Carner, porta de la Pau (Colom (2)), pg. Colom, Museu d’Història de Catalunya (3), pg. Joan de Borbó, pl. del Mar (4), pg. Marítim de la Barceloneta, port Olímpic (5), pg. Marítim del Port Olímpic, pg. Marítim de la Nova Icària, pg. Marítim del Bogatell, pg. Marítim de la Mar Bella, Poliesportiu Mar Bella (6) pg. Moll de la Vela, Moll de la Vela, pèrgola Fotovoltaica del Fòrum (7), Parapet de les afusellades i afusellats (1939-1952) al Camp de la Bota (8), Museu de Ciències i pl. de Llevant (9).

 

Cicle de caminades Barnatresc

El cicle de caminades Barnatresc és un programa anual de caminades no competitives i aptes per a totes les edats que promou una activitat saludable, senzilla, i oberta a tothom. En termes generals, els itineraris són d’una longitud mitjana d’entre 10 i 15 quilòmetres, i se’n realitza gairebé una cada mes.

Més informació