Avui s'inicia la Louis Vuitton 37th America’s Cup Match a Barcelona

Avui, 12 d'octubre, Barcelona es converteix en l’epicentre de la vela mundial amb l’inici de la Louis Vuitton 37th America’s Cup Match.

..
12/10/2024 - 10:08 h

Aquesta competició, que s’allargarà fins al 20 d’octubre de 2024, reuneix els millors equips de vela del món en un esdeveniment que combina tradició i innovació, sent la competició més antiga i prestigiosa en l’àmbit esportiu. 

El gran repte d’aquesta edició serà veure si l’Emirates Team New Zealand, actual defensor del títol, aconsegueix mantenir el trofeu davant el guanyador de la Challenger Selection Series. Barcelona, gràcies a les seves condicions idònies per a la navegació, ofereix un escenari incomparable per viure de prop la intensitat de l’America’s Cup. 

Amb el mar Mediterrani com a escenari de competició, la ciutat serà l’escenari perfecte per a aquest esdeveniment de primer nivell, on tant els residents com els visitants podran gaudir de l’espectacle des de punts privilegiats al llarg del litoral barceloní. Aquesta 37a edició promet emoció, amb equips d’arreu del món competint per aconseguir el trofeu més cobejat del món de la vela.