Barcelona acollirà l’Estrella Damm Barcelona Master Final 2022 de World Padel Tour

Del 15 al 18 de desembre, el Palau Sant Jordi es convertirà en la seu de l’Estrella Damm Master Final 2022, gràcies a un acord de col•laboració entre l’Ajuntament i World Padel Tour signat aquest 26 de juliol.

L’acord, signat al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona, ofereix també la possibilitat de prorrogar durant dos anys l’establiment de la seu a la ciutat, fet que posicionaria Barcelona internacionalment com a capital del pàdel fins al 2024.

Els encarregats de signar el document de col·laboració han estat el tinent d’Alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, el regidor d’Esports, David Escudé, i el president World Padel Tour, Ramón Agenjo. L’acte també ha comptat amb la presència del jugador i la jugadora de pàdel Agustín Tapia i Alix Collombon (número 3 del rànquing i 22 del rànquing World Padel Tour de la seva categoria, respectivament), així com d’Àlex Corretja, recentment incorporat a aquesta organització com adjunt a presidència.

El regidor d’Esports, David Escudé, ha qualificat aquesta aliança com “un pas endavant per ratificar el compromís de Barcelona amb el pàdel, un esport que està creixent molt a la nostra ciutat tant en l’àmbit professional com amateur”.

World Padel Tour, el circuit professional de referència a escala mundial

World Padel Tour és un circuit consolidat amb 24 proves nacionals i internacionals que s’ha posicionat per davant d’altres grans competicions centenàries d’altres esports majoritaris. Actualment, 19 països diferents compten amb un torneig World Padel Tour, competició que ja té presència a quatre continents: Àfrica, Àsia, Amèrica i Europa.

La seva repercussió mediàtica també està assolint fites molt destacades. Així, més de 100 països tenen els drets d’emissió de les competicions per canals de televisió, amb 2,8 milions de persones que segueixen en directe els partits ja sigui a televisió, World Padel Tour TV (on tenen mig milió de subscriptors) o YouTube. A xarxes, tenen més de 3 milions de seguidors.

Més informació