Barcelona es prepara per acollir la 8a edició de l'Aquatló CET10

Aquest dissabte, la Mar Bella serà el punt de trobada per a esportistes i famílies que vulguin gaudir d'una jornada esportiva inoblidable en un dels espais més icònics de la ciutat.

..
20/09/2024 - 14:13 h

Aquest dissabte, 21 de setembre, la ciutat de Barcelona serà l’escenari de la 8a edició de l’Aquatló CET10, una prova que combina natació i cursa a peu en un dels entorns més emblemàtics de la ciutat. L’esdeveniment, obert tant a esportistes amateurs com professionals, comptarà amb diverses categories que permetran la participació de grans i petits en un ambient familiar i festiu.

L’Aquatló, que tindrà lloc a la platja de la Mar Bella, consistirà en un recorregut de natació seguit d’una cursa a peu pel passeig marítim. Els participants, dividits per franges d’edat i nivell, competiran en una jornada que promou tant l’activitat física com la cohesió social i el respecte pel medi ambient.

L’edició destaca per la seva aposta pel foment de l’esport base, amb categories per a infants i joves, així com pel seu vessant inclusiu, garantint la participació de persones amb diversitat funcional.

A més de la competició, els assistents podran gaudir d’un matí ple d’activitats i animació, pensades per a tots els públics. L’organització, amb la col·laboració de CET10, espera que aquesta 8a edició consolidi l’Aquatló com una cita fixa en el calendari esportiu de Barcelona, fomentant la pràctica esportiva en un entorn lúdic i saludable.