Barcelona instal·la una pantalla gegant a plaça de Catalunya per a la Final de l'Eurocopa de Futbol 2024

..
10/07/2024 - 13:30 h - Esports Ajuntament de Barcelona

Aquest diumenge 14 de juliol, Barcelona oferirà a la ciutadania la possibilitat de seguir en directe la final de l’Eurocopa de futbol 2024 entre la selecció espanyola i el vencedor del partit entre Països Baixos i Anglaterra. La final es disputarà a l’estadi Olímpic de Berlín a partir de les 21.00 hores.

Detalls de l’esdeveniment:

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, instal·larà una pantalla gegant a plaça de Catalunya. Aquesta iniciativa forma part de l’estratègia del consistori per consolidar Barcelona com una ciutat referent en l’esport a escala internacional i per donar visibilitat a les grans competicions esportives.

Declaracions de l’alcalde:

L’alcalde Jaume Collboni ha destacat que aquesta acció “reforça la nostra aposta per fer dels esdeveniments esportius una festa oberta a tota la ciutadania“. També ha expressat el seu desig que “els aficionats i aficionades gaudeixin del partit amb la instal·lació d’aquesta pantalla i, sobretot, amb una victòria a la final de la selecció espanyola”.

Precedents Recents:

Aquesta no és la primera vegada que Barcelona instal·la pantalles gegants per esdeveniments esportius. El 18 de maig, una pantalla gegant va ser instal·lada a la plaça de Catalunya per veure la victòria del FC Barcelona a la final de la Champions femenina. A més, el 20 d’agost de 2023, es va instal·lar una pantalla al Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d’Hebron per seguir la final del Mundial de futbol femení, on la selecció espanyola es va coronar campiona del món.