El 5è Torneig Internacional de la Mercè Sènior Masters reuneix l'elit del softbol a Barcelona

Del 22 al 24 de setembre, Barcelona serà l'escenari del 5è Torneig Internacional de la Mercè Sènior Masters, un esdeveniment esportiu que congrega els millors equips de softbol de la categoria sènior.

..
19/09/2024 - 15:14 h

Barcelona acull els millors jugadors veterans de softbol en un torneig que combina esportivitat i tradició.

Amb seu al Camp Municipal de Beisbol i Softbol Pérez de Rozas, aquest torneig s’ha consolidat com una cita imprescindible en el calendari internacional, destacant tant per la qualitat esportiva com per l’ambient de companyonia entre jugadors veterans de tot el món. 

La competició, que s’emmarca dins dels actes de la Festa Major de la Mercè, disposarà de la participació d’equips de diverses nacionalitats, convertint-se en un punt de trobada per a esportistes que comparteixen la passió pel softbol. Durant els tres dies de torneig, es disputaran partits d’alt nivell, amb l’experiència i el talent dels jugadors com a grans protagonistes. 

El torneig no només es tracta d’un espectacle esportiu, sinó també una oportunitat per celebrar els valors del softbol: esportivitat, treball en equip i superació. Els assistents podran gaudir d’un cap de setmana ple d’acció, companyonia i el millor softbol sènior, tot en el marc festiu de la Mercè.