El CEM l'Espanya Industrial estrena videomarcador

Amb la voluntat de seguir millorant el servei dels Centres Esportius Municipals, l’Institut Barcelona Esports ha finançat la instal·lació d’un nou videomarcador al CEM l'Espanya Industrial amb una inversió de 35.000 euros.

El dispositiu s’ha inaugurat el diumenge 5 de febrer amb la celebració de diversos partits de bàsquet masculí i femení de les modalitats sènior i sots-22. La iniciativa, impulsada amb la col·laboració de la Unió Esportiva de Sants i la Taula d’Esports de Sants, Hostafrancs i la Bordeta; s’emmarca en el projecte dels Pressupostos Participatius de Sants-Montjuïc. Juntament amb la instal·lació del videomarcador del Camp de Futbol de l’Energia, finançat pel Districte i estrenat el passat octubre, és la primera acció a materialitzar-se de les cinc propostes aprovades.

En un principi, l’objectiu era substituir els marcadors electrònics i la megafonia dels camps, però després de diverses sessions de treball amb les entitats esportives promotores del projecte, es va prioritzar la col·locació d’aquests dos videomarcadors. No només serveixen per donar a conèixer els resultats dels partits, sinó que també permeten l’entrada de vídeo, un fet que milora la qualitat comunicativa amb el públic.

A l’acte d’estrena, també hi han assistit representants dels promotors del projecte participatiu: Jordi Suñé, de la Taula d’Esports de Sants, Hostafrancs i la Bordeta; Josep Figuera, president del Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM); el conseller d’esports del Districte Sants-Montjuïc, Albert Deusedes; el regidor de Participació i de Sants-Montjuïc, Marc Serra; i altres entitats de Sants i Hostafrancs.