El Centre Esportiu Municipal Can Caralleu celebra 25 anys de la seva gestió

Avui, 9 de maig, tindrà lloc a les instal·lacions del centre un acte de celebració de les 19.00 fins a les 21.00 hores.

..
09/05/2024 - 11:17 h

Can Caralleu, el centre esportiu municipal situat al cor del districte de Sarrià i gestionat per la Fundació Claror, commemora aquest any el seu 25è aniversari.

L’agenda de l’esdeveniment inclou una benvinguda i visita guiada del club, que proporcionarà als i les assistents una visió detallada dels serveis i facilitats que ofereix el centre. A continuació, cap a les 20.00 hores, tindrà lloc una sèrie de parlaments a càrrec de la directora del centre Núria Sabartés, juntament amb altres membres destacats de l’equip directiu de la Fundació Claror. Es destacaran les claus de l’èxit sostingut del centre i les seves estratègies per mantenir la seva posició com a referent en la promoció de la salut i el benestar dins la comunitat.

A més de l’acte institucional d’avui, Can Caralleu organitzarà un gran esdeveniment comunitari el dissabte 8 de juny, que estarà obert a tots i totes les usuàries del centre. Aquesta celebració inclourà diverses activitats especials per a tots els i les abonades de totes les edats.

Amb aquests actes, Can Caralleu, no només vol celebrar una fita important a la seva història, sinó que també reafirma el seu compromís de continuar essent un referent esportiu en la vida activa i saludable per a tots els veïns i veïnes del districte.