El Reial Club de Tennis Barcelona presenta un projecte pioner de tractament d'aigües

El Reial Club de Tennis Barcelona (RCTB) ha presentat avui el seu projecte de tractament d'aigües, una iniciativa pionera en l'àmbit esportiu que busca contribuir a la conservació de l'aigua i a la sostenibilitat mediambiental.

..
09/04/2024 - 16:20 h

El projecte utilitza la reutilització d’aigües grises i pluvials per al reg de les pistes i jardins del club. Això s’aconsegueix a través d’un sistema de tractament d’última generació, que permet al club RCTB ser autosuficient en un 95% en el seu consum d’aigua, convertint-se en la primera instal·lació esportiva a nivell espanyol en aconseguir-ho.

Així doncs, el RCTB es converteix en un referent en la gestió sostenible dels recursos hídrics en l’àmbit esportiu. Un exemple que demostra que la innovació i la responsabilitat mediambiental poden anar de la mà.

El Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde Godó, que se celebra del 13 al 21 d’abril, serà el primer torneig a beneficiar-se del nou tractament d’aigua. Això significa que totes les pistes i jardins del club es regaran amb aigua reciclada, contribuint a la conservació de l’aigua.