Inauguració de la renovada piscina d'estiu del Centre Esportiu Municipal Guinardó

La piscina ja està oberta i a disposició de tots els usuaris a partir d’ahir, 4 de juliol, just a temps per a la temporada d’estiu.

..
05/07/2024 - 18:15 h

Ahir es va obrir al públic la piscina d’estiu del Centre Esportiu Municipal (CEM) Guinardó, després d’una completa renovació que ha modernitzat aquesta instal·lació històrica construïda l’any 1945.

La renovació ha inclòs la remodelació del vas de la piscina, que ara compta amb un sobreeixidor perimetral i una reducció de la profunditat, que oscil·la entre els 0,85 m i 1,40 m, i la incorporació d’una rampa accessible per a persones amb mobilitat reduïda. També s’ha construït una nova sala tècnica soterrada per allotjar el sistema de filtratge i depuració.

A més de les millores a la piscina, s’han executat actuacions als entorns, com la renovació dels paviments, la instal·lació de pèrgoles per generar ombra, la construcció d’un nou mòdul d’infermeria i un nou mòdul de taquilla d’entrada i control d’accés. També s’ha construït una rampa per a PMR que connecta els diferents espais del CEM Guinardó des de la plataforma del carrer de Varsòvia fins a la piscina.

La ciutadania ja pot gaudir de les noves instal·lacions i dels espais renovats, fent d’aquesta piscina un lloc més accessible i modern per a tothom.