La Festa del Fitnes ha tornat amb el millor ritme!

La jornada ha estat tot un èxit i ha omplert el Moll de la Fusta del millor ritme, esport i diversió.

Aquest matí, 24 de setembre, hem viscut una nova edició de la Festa del Fitnes a la ciutat, en el marc de “La Mercè més esportiva”. La jornada, que ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, David Escudé, ha estat tot un èxit i ha omplert el Moll de la Fusta del millor ritme, esport i diversió.

En total, hi han participat 1.000 persones, que juntament amb més de 30 monitors i monitores de diferents centres esportius de la ciutat, han realitzat una coreografia combinant diferents disciplines del fitnes a l’aire lliure. A més, enguany la festa ha batut rècords ja que en 24 hores es van exhaurir les inscripcions, demostrant una vegada més que aquest dia agrada i molt a la ciutadania!

L’activitat, que ha donat el tret de sortida a les 10.00 hores, s’ha realitzat garantint totes les mesures sanitàries i de seguretat vigents per tal de gaudir d’aquest gran dia d’esport a Barcelona.

Una festa accessible i inclusiva

La Festa del Fitnes, que ha comptat un any més amb la col·laboració de l’Institut Guttmann, ha realitzat diverses coreografies adaptades als ciutadans i ciutadanes amb diversitat funcional. És per aquest motiu que s’ha donat una resposta organitzativa adient a les necessitats i a les demandes del col·lectiu de persones usuàries de cadira de rodes per tal de facilitar-los l’accés a l’esdeveniment, així com durant la pràctica de la classe de fitnes multitudinària.

Enguany, l’objectiu d’aquesta trobada és promoure l’esport entre la ciutadania, en un matí en què una classe de fitnes s’ha convertit en el mitjà de diversió, a l’abast de tothom, i en una bona ocasió per fer salut.

Més informació