La Kakapo Open Race, una regata internacional de vela adaptada, se celebrarà per primer cop a Catalunya

Co-organitzada per la Federació Catalana de Vela i Fundació Mi Alex, amb el suport de Barcelona Capital Nàutica, és un projecte de llegat en el marc de la Copa Amèrica.

..
08/05/2024 - 15:14 h

Barcelona serà l’escenari de la Kakapo Open Race, una regata internacional de vela adaptada que atraurà competidors i competidores de tot el món.

Aquesta competició coincidirà amb el Campionat d’Espanya de vela adaptada i inclusiva, permetent als i les participants acumular punts en ambdues competicions. Amb més de 50 persones inscrites, la regata promet establir nous rècords de participació, amb una competició en hansa 303 que inclou categories individuals i mixtes.

L’esdeveniment no només busca promoure l’esport de la vela entre persones de totes les capacitats, sinó també actuar com a projecte de llegat en relació amb la Copa Amèrica, gràcies a la col·laboració amb Team New Zealand. A més, la regata vol destacar la importància de la inclusivitat en l’esport, obrint el mar a tothom i reforçant el compromís amb la igualtat d’oportunitats.

La regata també coincidirà amb activitats de sensibilització sobre la inclusivitat, la cultura local i la navegació, dirigides a tots els públics. Els i les participants podran gaudir d’experiències exclusives vinculades amb la Copa Amèrica, fent d’aquesta regata un esdeveniment destacat en l’agenda nàutica catalana i internacional.