La Magic Line de Sant Joan de Déu celebra una nova edició a Barcelona

La Magic Line, la caminada solidària de Sant Joan de Déu, torna a Barcelona aquest diumenge 17 de març per a celebrar una nova edició plena de solidaritat i esperança.

..
15/03/2024 - 13:19 h

A partir de les 10.30 hores del matí, l’Hospital de Sant Joan de Déu serà el punt de partida d’un recorregut que unirà a milers de persones en un mateix objectiu: construir un món més just i compassiu. 

Des del seu inici el 2014, la Magic Line ha anat creixent any rere any, convertint-se en un moviment imparable que ja s’ha estès a diverses ciutats d’Espanya, com ara Lleida, València, Mallorca, Madrid, Múrcia i Las Palmas de Gran Canària. 

El 100% dels fons recaptats a la Magic Line es destina a finançar projectes socials i sanitaris de Sant Joan de Déu, que treballen per a millorar la vida de milers de persones en situació de vulnerabilitat. 

L’edició 2023 de la Magic Line va ser especialment memorable, ja que va marcar el desè aniversari d’aquest esdeveniment solidari. Amb rutes revitalitzades, una festa final plena d’alegria, entreteniment al llarg del recorregut i punts de control estratègics. 

Per a commemorar aquesta dècada d’èxits, s’ha produït el documental “Magic Line SJD: 10 anys caminant junts”, que explica la història darrere d’aquest esdeveniment solidari i destaca l’impacte positiu que ha tingut en la vida de moltes persones.