Presentació oficial del 71è Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó

El torneig, que se celebrarà del 13 al 21 d'abril, comptarà amb la participació de vuit dels vint millors tennistes del món.

..
19/03/2024 - 20:15 h

El Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó ha presentat la seva 71a edició en un acte al Born Centre de Cultura i Memòria. El torneig se celebrarà a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, que enguany celebra el seu 125 aniversari.

Un any més, el torneig tornarà a ser l’esdeveniment esportiu anual més gran de la capital catalana i l’organització està treballant per a celebrar una edició molt especial d’aquests 125 anys d’història del club.

Rafa Nadal i Carlos Alcaraz seran les principals estrelles del torneig. Rafa Nadal, que ha guanyat el torneig 12 vegades, buscarà ampliar la seva llegenda a Barcelona. Carlos Alcaraz, per la seva banda, doble campió els dos últims anys i defensor del títol, intentarà revalidar el que va aconseguir el 2023.

El Barcelona Open Banc Sabadell és un dels tornejos de tennis més importants del món. A més de ser un gran esdeveniment esportiu, el torneig també és un important punt de trobada per a fer negocis i projectar la imatge de Barcelona a nivell internacional.

En aquesta edició, el torneig posarà especial èmfasi en la sostenibilitat. S’estrenarà un nou projecte de reutilització d’aigües grises i pluvials, i apostarà per ser sostenible també en matèria hídrica i fer front a episodis de sequera com l’actual. A més a més, el torneig continuarà amb la seva certificació AENOR Petjada de Carboni CO2 Validada.