Solidàriament Parlant, una nova campanya per visibilitzar els reptes solidaris de la Vueling Cursa de Bombers de Barcelona 2022

Cada dia 22 dels pròxims cinc mesos, l’Institut Barcelona Esports i Cursa de Bombers publicaran un reel col·laboratiu als Instagrams de @bcnesports i @cursadebombers sobre un dels projectes solidaris guanyadors de la passada edició de la carrera.

Avui, 22 de març, s’estrena el primer dels vídeos, que pren com a protagonista l’associació sense ànim de lucre “Muévete por los que no pueden”. L’entitat té l’objectiu de donar a conèixer les Enfermetats Rares Minoritàries, recaptar fons per investigar-les, fomentar la pràctica esportiva universal i d’ajudar a les persones amb discapacitat, fent servir l’activitat física com a teràpia de superació i autonomia personal.

El projecte, que va ser primer al podi solidari de la cursa de l’any passat, va ser iniciat pel bomber Cristian Pacheco, qui es va interessar a través de les xerrades que se’n feien a l’escola dels seus fills. El 2019 va inscriure la iniciativa a la Cursa de Bombers de Barcelona i la passada edició van recaptar més de 4.000 euros. Els seus i les seves membres corren la cursa juntament amb pacients de l’associació i passen una diada amb ells i elles.

El reel pot visualitzar-se aquí.



Més informació