Tadej Pogačar guanya la 103a edició de la Volta Ciclista a Catalunya

El ciclista eslovè Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) ha guanyat la 103a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que ha finalitzat avui a Barcelona.

..
24/03/2024 - 18:48 h

Tadej Pogačar ha guanyat les etapes 1, 3, 6 i 7, aconseguint el mallot de líder en la primera etapa i mantenint-lo fins al final.

Mikel Landa (Bahrain Victorious) ha finalitzat en segona posició a la general per davant de Egan Bernal (Ineos Grenadiers) que ha completat el podi en tercera posició.

La setena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2024 ha finalitzat amb un recorregut de 145,3 quilòmetres. Més de 250 ciclistes de tot el món han començat aquesta última etapa a la plaça d’Espanya de Barcelona, passant pel Coll de la Creu d’Ordal i tornant a la capital catalana per completar les sis voltes al circuit de l’Alt del Castell de Montjuïc.

Aquesta és la segona victòria del ciclista eslovè a la Volta Ciclista a Catalunya, després de la seva victòria en l’edició de 2021.

La 103a Volta Ciclista a Catalunya ha estat una gran edició que ha recorregut alguns dels paisatges més emblemàtics de Catalunya. La cursa ha comptat amb la participació dels millors ciclistes del món i ha generat una gran expectació entre els i les aficionades.