Torna la 14a edició del TICB de Curses d’Orientació a la ciutat

Durant el cap de setmana hi ha hagut dues curses en el marc d’aquest TICB.

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Curses d’Orientació, que ha tingut lloc el dissabte i el diumenge (30 i 31 d’octubre), amb inici al Parc Central de Nou Barris i al Mercat de Santa Caterina respectivament, ha celebrat la seva 14a edició. La competició ha comptat amb dues curses programades: esprint, el dissabte, i  Cursa City Race Euro Tour, el diumenge.

A la prova, on hi han participat diverses seleccions internacionals de màxim nivell, s’hi ha posat en valor la capacitat física de l’equip i la capacitat d’orientació amb diferents circuits desenvolupats al llarg de la ciutat.

L’evolució del TICB de Curses d’Orientació

El TICB de Curses d’Orientació va néixer convidant a un parell de seleccions internacionals de màxim nivell com a mesura d’entrenament i millora tècnica de les seleccions catalanes sènior i junior i es tractava d’una competició per equips. El trofeu va coincidir amb la darrera prova de la Copa Catalana l’any 2006 i posteriorment, l’any 2008, va comptar amb la presència de la selecció anglesa. Durant aquest any, va ser el primer cop que la competició es va obrir a equips de clubs catalans.  Enguany fa tres anys, durant l’edició del 2018 va formar part del Mediterranean Open ChampionShip Tour 2018.