Torna la 7ª edició del torneig TRAM Barcelona Open, una referència mundial en tennis en cadira de rodes

Del 22 al 26 de maig, les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona seran l'escenari de la 7a edició del TRAM Barcelona Open.

..
18/04/2024 - 14:42 h

Enguany, el torneig comptarà amb la participació d’uns 50 jugadors i jugadores de més de 20 nacionalitats diferents, inclosos alguns dels noms més destacats del circuit internacional com ara la neerlandesa Esther Vergeer, número 1 del món en categoria femenina, o el japonès Shingo Kunieda, número 1 en categoria masculina.

A més de la seva alta competició, el TRAM Barcelona Open destaca per la seva categoria ITF1, la màxima dins del tennis en cadira de rodes, fet que el converteix en un dels 10 tornejos més importants del circuit mundial Uniqlo Wheelchair Tennis Tour. A més, aquest any el torneig serà puntuable per als Jocs Paralímpics de París 2024, un atractiu afegit per als participants.

El TRAM Barcelona Open va néixer amb l’objectiu de promoure l’esport adaptat i donar visibilitat a uns i unes esportistes que són un exemple de superació, esforç i constància. A més, el torneig serveix per apropar el tennis en cadira de rodes al públic en general i fomentar la inclusió social.

Entrada gratuïta i retransmissió en directe

Les entrades per al TRAM Barcelona Open 2024 ja es poden reservar de forma gratuïta a través del web del torneig. A més, els partits es podran seguir en directe a través de la seva app oficial.

Més informació