Tot a punt per el Wodcelona 2024: el major esdeveniment inclusiu de CrossFit a Europa

..
12/09/2024 - 14:28 h

Del 13 al 15 de setembre, Barcelona acull una competició que destaca per la seva inclusió, amb categories adaptades per a totes les capacitats.

Demà, 13 de setembre, comença a Barcelona el Wodcelona 2024, una cita esportiva clau per als amants del CrossFit, que s’estendrà fins al 15 de setembre. Aquest esdeveniment, que compta amb 16 categories, inclou 7 divisions adaptatives, fent del Wodcelona una de les competicions més inclusives d’Europa.

Tant esportistes d’elit com amateurs es donaran cita en aquest entorn de superació, diversitat i comunitat. A més, el Wodcelona no només se centra en la competició, sinó que també es compromet amb la inclusió social, recolzant col·lectius en risc d’exclusió.

Durant aquests tres dies, el Parc del Fòrum serà l’epicentre d’un gran espectacle que combinarà esport, solidaritat i un ambient festiu. Tant els espectadors com els atletes gaudiran d’una experiència única, amb activitats pensades per a tots els públics. Wodcelona no només és una plataforma per al CrossFit, sinó també un altaveu per trencar barreres i fomentar la igualtat d’oportunitats.

Els organitzadors tenen l’objectiu de promoure l’esport per a tothom, independentment de les condicions físiques o experiències prèvies. Des de categories adaptades per a persones amb discapacitat fins a divisions per a diferents franges d’edat i nivell, Wodcelona 2024 continua sent un espai on la diversitat és el principal motor de l’èxit esportiu.