La Volta a Catalunya 2024 promet ser una edició inoblidable amb la incorporació de la prova femenina

La Volta Ciclista a Catalunya ha celebrat la seva presentació oficial 2024, en una edició que serà històrica per la incorporació d'una prova femenina per etapes i un recorregut masculí exigent.

..
29/02/2024 - 11:38 h

La Volta Ciclista a Catalunya ha celebrat la seva presentació oficial 2024, en una edició que serà històrica per la incorporació d’una prova femenina per etapes i un recorregut masculí exigent.

La gran novetat d’aquest 2024 és la primera edició de la Volta a Catalunya femenina, que se celebrarà del 7 al 9 de juny. La prova tindrà tres etapes amb oportunitats per a diferents tipus de ciclistes.

La prova masculina, del 18 al 24 de març, tindrà un recorregut de set etapes amb tres arribades en altura: Vallter, Port Ainé i Queralt (Berga). La cursa començarà i finalitzarà a Barcelona, amb un total de 23 ports puntuables.

Tadej Pogačar, Sepp Kuss, Geraint Thomas i Egan Bernal són alguns dels grans noms confirmats per a la Volta masculina. La cursa recorrerà set etapes arreu del territori català.

En el marc de la presentació, s’han entregat les Medalles d’Honor de la Volta a Catalunya a Jordi Altimiras, Ramon Besa, Joan Calaf, Carles Meléndez i Marta Vilajosana.

L’acte ha finalitzat amb la interpretació de “La Bicicleta”, la cançó oficial de la Volta a Catalunya 2024.

Aquesta edició de la Volta Ciclista a Catalunya serà una de les més completes i emocionants de la seva història.