Mobilitat per la Festa Major de Gràcia

09/08/2024 - 10:56

Del 15 al 21 d'agost, de les 21 a les 5 h, la Vila estarà tancada al trànsit, excepte per al veïnat. Per als visitants, es recomana l’ús del transport públic per desplaçar-se. Per afavorir la mobilitat sostenible durant la Festa, s’oferirà servei ininterromput de metro les nits del 16 al 18 d'agost.

Es recomana a la ciutadania arribar als espais de festa en transport públic i en modes sostenibles. El metro de Barcelona farà servei ininterromput dues nits seguides, de divendres 16 a les 5 hores fins a el diumenge 18 a les 24 hores, i s’habilitaran dispositius auxiliars de sentit únic als carrers on es concentra més gent per facilitar la circulació. Una mesura que serveix per garantir les condicions òptimes de seguretat, l’accessibilitat als diferents espais i millorar la fluïdesa circulatòria a l’interior dels carrers.

Del 15 fins al 21 d’agost, entre les 21.00 i les 05.00 hores, també es restringirà la circulació general de trànsit rodat dins del perímetre format pel passeig de Gràcia, carrer Gran de Gràcia, pl. Lesseps (costat mar), travessera de Dalt, carrer Escorial, travessera de Gràcia, carrer Bailèn i carrer Còrsega.

Com cada any es reforça el dispositiu policial de Guàrdia Urbana i de Mossos d’Esquadra, amb equips uniformats i de paisà que vetllaran pel control de la seguretat ciutadana, d’actes incívics, del consum de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents a la via pública, de venda ambulant i de molèsties al veïnat.

Per a més informació consulteu el web de la Festa Major de Gràcia.