Els pressupostos participatius passen a la fase de votació final

04/06/2021 - 11:54

Participació. Els pressupostos participatius que finalment s'executaran es votaran entre el 10 i 20 de juny a través´de la plataforma digital de participació ciutadana Decidim Barcelona.

Els pressupostos participatius que finalment s'executaran es votaran entre el 10 i 20 de juny a través´de la plataforma digital de participació ciutadana Decidim Barcelona. A Gràcia hi haurà dos punts de suport, per a aquelles persones que ho necessitin, al Centre cívic La Sedeta i al Centre cívic el Coll-La Bruguera.

A Gràcia, 19 projectes passaran a la fase de votació definitiva dels pressupostos participatius. Els projectes, que han rebut un total de 3.138 suports, estan relacionats amb l’impuls de patis esportius i inclusius, reforma de patis escolars, àrea de jocs i parcs infantils, pacificació de carrers, carril bici, places i mobilitat. Podeu consultar-los tots en aquest enllaç.

Calendari de votació

Del 10 al 20 de juny començarà la fase de votació definitiva, en què es decidirà quins projectes es duran a terme finalment. La votació es farà a través de la plataforma Decidim Barcelona, però també hi haurà, a partir del 14 de juny, dos punts de suport presencial al districte habilitats per a aquelles persones que requereixen ajuda o suport a la votació. A Gràcia, els punts de suport es troben al Centre cívic La Sedeta i al Centre cívic El Coll-La Bruguera.

Totes les persones de 14 anys o més empadronades a la ciutat podran triar tants projectes com considerin oportú al seu districte, d’acord amb el pressupost límit assignat a cada districte. També podran votar els projectes d’un altre districte. Els projectes que hagin estat seleccionats més vegades seran elegits per dur-se a terme.

Espai d’acompanyament a La Sedeta (a partir del 14/6)

Horari del servei de suport a la votació:

  • De dilluns 14 a divendres 18 de juny, de 17 a 20 hores.
  • Dissabte 19 de juny, de 10 a 14 hores.
  • Diumenge 20 de juny, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

Centre cívic El Coll-La Bruguera (a partir 14/6)

Horari del servei de suport a la votació:

  • De dilluns 14 a divendres 18 de juny, de 17 a 20 hores.
  • Dissabte 19 de juny, de 10 a 14 hores.
  • Diumenge 20 de juny, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

Exposicions

En aquests mateixos equipaments, entre el 10 i 20 de juny, podreu visitar l‘exposició dels projectes del districte objecte de votació. L’exposició estarà oberta al públic en el mateix horari d’obertura habitual del Centre cívic La Sedeta i el Centre cívic El Coll-la Bruguera i en l’horari del servei de suport a la votació indicat en el paràgraf superior.

Trobareu tots els projectes que passen a la fase de votació en aquest enllaç.