Visites a la Torre de les Aigües

Enrere

Suspeses fins a nou avis

Rutes. Dissabte i diumenge al matí es pot visitar la Torre de les Aigües del Poblenou.

La Torre de les Aigües del Besòs és un dels pocs elements que han sobreviscut del patrimoni industrial del litoral barcelonès. És una edificació del segle XIX que, després de tres anys de rehabilitació, es va obrir el 2014 per primer cop al públic. N’és especial també l’arquitectura, ja que es tracta d’un model arquitectònic innovador, molt diferent del d’altres torres d’aigua construïdes a Europa en aquest mateix període.

Pujant els més de tres-cents graons de la torre, descobrirem la funció d’aquesta construcció singular, el procés d’extracció de l’aigua, el sistema constructiu i com l’han afectat els diversos esdeveniments de la història. Des de la torre, a més de 60 metres d’altura, es veu una Barcelona diferent de la que es pot veure des de Collserola o els edificis alts del centre. És una Barcelona més propera al mar, més a escala humana. I l’interior de l’edifici també és un recordatori de com era l’arquitectura de l’època industrial de l’any 1880, anterior a la consolidació de l’estil burgès del modernisme.

Horaris

Altres

Gestionat per:
Centre Cívic Can Felipa.
Se celebra a:
Torre de les Aigües del Besòs.


La Torre de les Aigües del Besòs és un dels pocs elements que han sobreviscut del patrimoni industrial al litoral de Barcelona. Una edificació del segle XIX que després de 3 anys de rehabilitació s'obre al 2014 per primer cop al públic. És especial també la seva arquitectura, es tracta d'un model arquitectònic innovador, completament diferenciat d'altres torres d'aigua construïdes a Europa en aquest mateix període.

En l'ascens als més de 300 graons anirem coneixent la funció d'aquesta singular construcció, el procés d'extracció de l'aigua, el sistema constructiu i com els diversos esdeveniments de la història l'han afectat.

NO accesible per a persones amb discapacitat física.

Cada menor de 12 anys ha d´anar acompanyat d´un adult.

Punt d´inici i final Plaça de Ramon Calsina.

Torre de les Aigües del Besòs

Adreça:
Pl Ramon Calsina, 1*4
Districte:
Sant Martí
Barri:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Codi postal:
08019
Població:
Barcelona

Aparcaments

Aparcament Biciberg

Pg Garcia Fària 71

933560917

Restaurants

Restaurant Domo Restaurant & Lounge Bar

C Provençals 19

936021700

Hotel Front Maritim - HB-004149

Pg Garcia Fària 69

933034440

Bar Restaurant Cal Tete

C Llull 306

933071019

Restaurant Japonès Sushi Holly

C Fluvià 43

933079678

Centre Educatiu Fundació de Restauració i Hostalatge

Pg Taulat 243

934532904

On
Torre de les Aigües del Besòs
Quan
Acte permanent

M'agrada 418

You may also be interested in...