Arrenquen els programes educatius del Departament de Promoció d’Infància

Programes educatius. Amb l'arribada del nou curs, el Dept. de Promoció d'Infància us presentem les novetats dels programes educatius que proposem cada any a les escoles. Enguany arrenquem un nou programa per a treballar la Convenció dels Drets dels Infants i els ODS.

Amb l'arribada del nou curs, el Dept. de Promoció d'Infància us presentem les novetats dels programes educatius que proposem cada any a les escoles. Enguany arrenquem un nou programa per a treballar la Convenció dels Drets dels Infants i els ODS.

Comencem un nou curs escolar i el Departament de Promoció de la Infància, com no podria ser d’una altra manera també arrenca els seus projectes educatius, que enguany venen plens de novetats.

Pel que fa a “El Pregó dels Infants a les Festes de Santa Eulàlia”, ampliem la proposta als infants de 6è d’Educació Primària. Aquest any sota el títol “Els nens i les nenes no s’aturen” la Laia ens convida a reflexionar sobre aquest moment tan…., com dir-ho, “diferent”? que estem vivint.

I també volem aturar-nos a analitzar la Convenció dels Drets dels Infants al programa “De la Convenció als ODS amb ull d’infant” i fer un  viatge cap les propostes que ens fa l’ONU sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible, i us proposem participar al concurs artístic “Il·lustrem la Convenció dels Drets dels Infants”. L’ajuntament publicarà 5 edicions de la Convenció, adaptades a diferents edats dels infants tot utilitzant les seves creacions artístiques.

El Cicle de Cinema dels Drets dels Infants, aquest any, us proposarem celebrar-lo al febrer amb l’esperança que puguem anar al cinema; i també al febrer ens retrobarem al Dia de la Diversitat amb un format virtual i molt més interactiu.