L’esport, més present que mai al PRIDE! BARCELONA

20/06/2022 - 13:45

Aquests dies Barcelona acull una nova edició del PRIDE!, amb el lema “Per la visibilitat lesbiana”. Fins al pròxim 26 de juny, la ciutat viu unes jornades reivindicatives, aquest cop amb activitats esportives per a tots els públics.

Com cada estiu, Barcelona dona veu i visibilitza el col·lectiu LGTBIQ+ amb la celebració d’aquest esdeveniment reivindicatiu i festiu que porta organitzant-se des de 2008. Aquest any, a més, inclou dues activitats de caràcter esportiu que permetran a tots els veïns i veïnes de la ciutat lluitar pels drets i les llibertats mentre practiquen activitat física.

D’una banda, el pròxim 24 de juny tindrà lloc la Cursa de Talons amb sortida  des de l’avinguda Reina Maria Cristina a les 19.00 hores. Per participar-hi, no es requereix inscripció prèvia i es pot guanyar un premi de 300 euros.

També hi haurà una altra activitat esportiva per als nens i nenes l’endemà, el dissabte 25 de juny. Els més petits i petites es podran posar en forma a les 12.00 hores, també a l’avinguda Reina Maria Cristina.

Un esdeveniment per celebrar i reivindicar

Més de 250.000 persones van cada any al PRIDE! Barcelona, convertint aquest esdeveniment en un dels més populars d’Europa i demostrant el compromís de la ciutat amb la diversitat. S’organitzen des de grans actes com la manifestació o concerts multitudinaris fins a activitats de caràcter social i cultural com conferències, xerrades, cinema o exposicions. Les activitats són per a tothom, amb el suport d’un equip de voluntaris que ajuda a complir els objectius finals: visibilitzar, crear consciència i generar debat.

Més informació