El Centre LGTBI s’afegeix a la Festa Major de Sant Antoni amb la música de Monterrosa

11/01/2021 - 12:43

Dissabte, 16 de gener, el veïnat i les entitats del barri organitzen un acte simbòlic d’hivern adaptat a les actuals restriccions sanitàries.

Inscripcions tancades

El Centre LGTBI celebrarà el segon aniversari el proper 16 de gener. Ho farà afegint-se a l’acte testimonial d’hivern de la Festa Major de Sant Antoni amb un concert de Monterrosa.

L’actual situació epidemiològica ha traslladat el gruix de la programació de les festes al juliol. Tot i això, el veïnat i les entitats del barri han organitzat un acte simbòlic amb el qual es vol mantenir viu l’esperit festiu de Sant Antoni.

El concert tindrà lloc a les 12.00 h a un recinte especialment habilitat a la Plaça del Mercat (c. Tamarit). Monterrosa, format per Rocío Saiz i Enrique F. Aparicio, aportarà una bona dosi de pop activista a la celebració, amb un repertori que parla de les vivències d’una generació, del poder de la diferència, la identitat i l’activitat festiva.

Seguint les actuals recomanacions sanitàries, l’aforament de l’espai serà molt reduït i per assistir-hi caldrà omplir aquest formulari d’inscripció. Aquest mateix registre us permetrà seguir el trivial i bingo musical que ha organitzat l’Assemblea de Joves, a partir de les 13.30 h.

A la tarda, l’activitat es reprendrà a les 18.30 h amb la projecció del documental También la lluvia, d’Icíar Bollaín. Per assistir-hi també és obligatori haver-s’hi inscrit prèviament.

La celebració simbòlica de la Festa Major de Sant Antoni acabarà a les 21.00 h amb una encesa des dels terrats del barri.

Avís: inscripcions al concert tancades