El Centre LGTBI segueix obert, però amb restriccions per a les activitats presencials

21/10/2020 - 11:00

El Centre modifica l'horari d'obertura per donar compliment a les actuals mesures de contenció epidemiològiques.

El Centre LGTBI ha adaptat l’horari d’obertura a les actuals mesures de contenció epidemiològica. A partir del 26 d’octubre, estarà obert els dilluns de 16.00 a 20.00 h i de dimarts a divendres de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h.

A més, fins a nou avís, s’han suspès les activitats presencials (cursos, tallers, xerrades i jornades). Tot i aquesta decisió, la programació no s’atura. Gràcies a les actuacions realitzades pel Centre LGTBI en els darrers mesos, la major part dels actes es podran seguir telemàticament per YouTube, ja que totes les propostes han estat dissenyades amb un format híbrid.

També podeu visitar des de casa l’exposició “Un sol moment. Relats sobre la identitat de gènere”, ja que és un projecte multimèdia consultable des del web. La mostra, però, segueix exposada presencialment al Centre LGTBI, i es pot veure en l’horari habitual d’obertura mantenint les distàncies de seguretat.

Les darreres restriccions del Procicat també afecten les programacions de les entitats que fan ús de les instal·lacions del Centre LGTBI. Consulteu les seves pàgines web per informar-vos de quines activitats han pogut quedar suspeses o ajornades.

Totes aquestes noves seran susceptibles de revisió segons com evolucioni la situació epidemiològica.

Els serveis d’atenció, al vostre costat

Els serveis d’atenció personal que ofereix el Centre LGTBI no queden afectats per aquestes noves mesures. En podeu seguir gaudint, presencialment o telemàticament, demanant cita prèvia al telèfon 93 880 51 11 o al correu info@centrelgtbibcn.org.

També segueixen en marxa bona part de les atencions de les entitats residents en els horaris habituals. Per a més informació, consulteu els diferents perfils a xarxes socials.