La Festa del Centre LGTBI commemora el Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia

17/05/2023 - 11:25

La Festa del Centre LGTBI commemora el dia Internacional contra la LGTBI-fòbia

El pròxim dissabte 20 de maig se celebrarà la Festa del Centre LGTBI, una activitat lúdica i festiva que vol reivindicar i visibilitzar els drets LGTBI i la diversitat sexual, afectiva i de gènere Les activitats començaran al matí a les instal·lacions del Centre, seguiran a la tarda al mític teatre El Molino i conclouran a la sala Paral·lel 62

 

Visibilitzar i reivindicar a través de la cultura i les arts escèniques. És així com des del Centre LGTBI de Barcelona es commemorarà, el proper dissabte 20 de maig, el Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia, que té lloc el 17 de maig, en record del dia en el qual l’homosexualitat va ser eliminada del catàleg de malalties mentals per l’Organització Mundial de la Salut, l’any 1990.  

Al matí, entre les 11:30h i 14 hores, les activitats estaran adreçades a un públic familiar i s’ubicaran al Centre LGTBI i el carrer Comte Borrell. Hi haurà dues visites guiades a l’exposició fotogràfica “Cora”, de Gabo Caruso; un taller de confecció de caputxes combatives dinamitzat per l’artista Tropidelia  un taller familiar de xanques i circ amb Victòria Sicnkess i un viatge a Damasco a través del folklore sirià, que acabarà amb un menjar popular de la mà de Kleo La Faraona. Com sempre, comptarem amb la presència i participació de Brigitta Lamoure.

Les activitats del matí són gratuïtes i tindran lloc a l’interior i exterior del Centre LGTBI de Barcelona, al carrer Comte Borrell, 22.

Les activitats de la tarda al Molino i a la Sala Paral·lel 62 van amb entrada de pagament i tenen un cost de 5 euros.  

Consulta tota la programació aquí: Programa de la Festa del Centre LGTBI de Barcelona